Geen producten (0)
Geen producten (0)

Italiaanse kaasfondue


Ingrediënten

  • 1 teen knoflook, gekneusd
  • 100 ml witte wijn
  • 1/2 citroen
  • 300 ml slagroom
  • snufje nootmuskaat
  • 150 gr Parmezaanse kaas, plus 3 cm korst van de kaas
  • 1 theel. maïzena, opgelost in 1 eetl. water
  • knapperig brood om te dopen

Bereidingswijze

  • Verwarm knoflook, witte wijn en een beetje citroensap een paar minuten in een steelpan met een dikke bodem of een speciale kaasfondue pan
  • Voeg de room, nootmuskaat, zwarte peper en kaaskorst toe en roer goed door. Laat vijf minuten pruttelen, haal dan de kaaskorst uit de fondue. 
  • Roer dan de geraspte kaas door de fondue. Maak de fondue wat dikker met het maismeel-papje. Proef en breng op smaak. 
  • Serveer met het knapperige brood.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.